2016. gadā varam gaidīt jaunu grupas Gorillaz albumu

Raksta attēls - 2016. gadā varam gaidīt jaunu grupas Gorillaz albumu Publicitātes foto

12.10.2015 / Parmuziku.lv

Grupa Gorillaz 2016. gadā plāno izdot jaunu albumu. Animētās rokgrupas jaunais albums būs kā turpinājums 2011. gadā iznākušajam The Fall.

Grupas līderis Džeimijs Hjūlets (Jamie Hewlett) atklājis, ka sadarbojoties ar Deimonu Albarnu (Damon Albarn) strādā pie jauna albuma, kuru plānots laist klajā 2016.gadā. 

Mūziķis pats saka, ka darbs pie albuma iet ļoti raiti un piebilst: "Tas, ko cenšos nedarīt savā kreatīvajā periodā, es neeju uz citu cilvēku izstādēm un neskatos uz citu mākslinieku darbiem. Es aizveru acis un negribu zināt, ko dara citi. Pagātnē šādas darbības ir sabojājušas manu kreatīvo procesu, tāpēc nevēlos, lai tas atkārtojas."

Taču vēl pirms jaunā albuma iznākšanas, Londonas Saatchi galerijā no 18. novembra līdz 2. decembrim būs skatāma Hjūleta pirmā personālizstāde kā māksliniekam The Suggestionists.

Avots: NME.com

ParMuziku.lv

ParMuziku.lv ir online mūzikas žurnāls, kurā iespējams izlasīt svarīgāko par mūziku Latvijā un pasaulē. Šeit vari atrast ne tikai aktuālās ziņas, ekspertu viedokļus, albumu, DVD un koncertu apskatus, bet arī informāciju par mūzikas biznesa ikdienā neredzamo pusi – autoru un izpildītāju blakustiesībām, ierakstu izpildījumu publiskajā telpā, kā arī mūzikas industriju kopumā.

Par LaIPA

Biedrība „Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) ir kolektīvā pārvaldījuma organizācija, kur apvienojušies pašmāju un ārvalstu izpildītāji un fonogrammu producenti, lai iestātos par savām tiesībām un saņemtu taisnīgu atlīdzību par savu fonogrammu izmantošanu Latvijā un ārvalstīs. Vairāk

Sazinies ar mums!