3000 eiro autordziesmas ierakstam un mūzikas video! Konkurss POP STAGE RIGA 2016

Raksta attēls - 3000 eiro autordziesmas ierakstam un mūzikas video!  Konkurss POP STAGE RIGA 2016 Foto:pixabay.com

16.05.2016 / Parmuziku.lv

Konkurss POP STAGE RIGA 2016 – unikālā iespēja saņemt grandiozu dāvanu – ne tikai dziesmas ierakstu, bet arī tās komponēšanu speciāli izpildītājam, kā arī mūzikas video filmēšanu un tas viss – dāvanā! Uzvarētājs saņems 3000 eiro vērtu dāvanu, kura dos labu startu izpildītāja solo karjerā. Dalība konkursā ir bezmaksas!

2016.gada 15.-16. jūnijā kultūras pilī Ziemeļblāzma notiks pirmais vokālais konkurss “POP STAGE RIGA 2016”. Konkursā  var piedalīties dziedātāji - solisti  no Latvijas un citām valstīm.

Konkursa “POP STAGE RIGA 2016” uzvarētājus gaida vērtīgās balvas, bet Grand Prix ieguvējs vinnēs dāvanu sertifikātu 3000 eiro apmērā, autordziesmas, kura tiks uzrakstīta speciāli viņam, ierakstam, tāpat dziesmai būs uzfilmēts mūzikas video ar tā tālāko translāciju TV kanālos un radiostacijās.

Konkursa moto – “The star will rise” (radīsies zvaigzne) – nozīmē, ka konkursa producenti ir gatavi noteikt topošo zvaigzni un veicināt tās atbalstu un izaugsmi.

Konkursa POP STAGE RIGA 2016 politika ir dot iespēju jauniem talantīgiem cilvēkiem parādīt savas prasmes uz lielās skatuves, kā  arī saņemt vērtējumu un padomus no profesionāļiem - Latvijas un ārvalstu zvaigznēm, producentiem, kuri būs konkursa žūrijas sastāvā – producents Juris Millers, komponists Gaitis Lazdāns, dziedātāja Ruta Duduma, Nacionālās operas soliste Jūlija Vasiljeva un citi Latvijā pazīstami cilvēki. Konkursa īpašais viesies un žūrijas pārstāvis ir mūzikas producents un titula “Labākais ģitārists Nīderlandē” uzvarētājs Nīls Onstensk (Niels Onstenk).

Konkurss “POP STAGE RIGA 2016” ir ļoti laba iespēja parādīt sevi mūzikas un izklaides pasaulē, saņemt interesantus piedāvājumus no vadošiem Latvijas un citu valstu producentiem un mūziķiem, kā arī saņemt ielūgumus dalībai citos Eiropas starptautiskos konkursos un festivālos.

Pieteikties konkursam var līdz 2016.gada 29.maijam konkursa mājas lapā www.popstage.lv

ParMuziku.lv

ParMuziku.lv ir online mūzikas žurnāls, kurā iespējams izlasīt svarīgāko par mūziku Latvijā un pasaulē. Šeit vari atrast ne tikai aktuālās ziņas, ekspertu viedokļus, albumu, DVD un koncertu apskatus, bet arī informāciju par mūzikas biznesa ikdienā neredzamo pusi – autoru un izpildītāju blakustiesībām, ierakstu izpildījumu publiskajā telpā, kā arī mūzikas industriju kopumā.

Par LaIPA

Biedrība „Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) ir kolektīvā pārvaldījuma organizācija, kur apvienojušies pašmāju un ārvalstu izpildītāji un fonogrammu producenti, lai iestātos par savām tiesībām un saņemtu taisnīgu atlīdzību par savu fonogrammu izmantošanu Latvijā un ārvalstīs. Vairāk

Sazinies ar mums!